5 decembrie 2017

Intalnire cu scriitori- Victoria Furcoiu

Venită din Brașov, doamna Victoria Furcoiu ne-a prezentat cărțile pentru copii apărute în 2016 la editura ARCO Iris din Brașov.

Ghid pe meleagurile bihorene i-a fost doamna Miorița Săteanu care cu energia caracteristică ne-a subliniat importanța volumelor apărute pentru educația copiilor, atât a celei formale cât și a celei nonformale.

Întâlnirea cu Vitoria Furcoiu a avut loc la Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai, luni, 4 decembrie 2017.
Cele 4 volume volume cu ttilul generic- Scrieri pentru copii de la bunica sunt- Ghicitori pentru copii,
Povești nemuritoare în versuri, Povești din curtea bunicilor , Sfaturi educative, Deprinderi sănătoase și bune maniere pentru copii. au fost inspirate de cei doi nepoței ai autoarei.

Despre cărți au vorbit Miorița Săteanu și  prof. dr. metodist Maria Hubler accentuând importanța învățarii prin joc , poveste și recitare.

Doamna  prof. Porumb Viorica de la Colegiul Natinal mihai Eminescu a venit cu clasa a treia cu care a recitat din ”Deprinderi sănătoase și bune maniere pentru copii”.

REprezentanul forumului Democrat german Stark Ludovic,  responsabil probleme sociale, a oferit copiilor cate un Mos Nicolae de ciocolata .










Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării