13 ianuarie 2023

Timpul copilăriei , timpul viselor , in bibliotecă

 La Budureasa  Răsfoim 7 povești pentru 7 zile cu Gașca Zurli  și Val și cetatea sufletelor 




7 povesti, cate una pentru fiecare zi a saptamanii, despre importanta prieteniei si a muncii in echipa, despre valoarea onestitatii si a generozitatii si despre depasirea obstacolelor si gasirea curajului chiar si atunci cand te astepti mai putin.
 
Protagonistii sunt nimeni altii decat membrii Gastii Zurli care, iubitori de nazbatii cum ii stim, intra intr-o multime de incurcaturi, una mai amuzanta ca alta. Noroc ca sunt prieteni buni si ca se pricep de minune sa se ajute la greu si sa traga invataminte la capatul fiecarei peripetii!







   Ana Alfianu este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. A urmat studii care au drept profil arta plastică și decorativă, iar pe lângă talentul pe care îl are în acest domeniu, stăpânește și puterea cuvintelor, modelând noi universuri ficționale.

Val și Cetatea Sufletelor de Ana Alfianu a apărut în anul 2017, la editura Humanitas Junior, fiind o definire metaforică a copilăriei, dar și a vieții în sine. Timpul stă în loc pentru ca cititorul să empatizeze cu personajele și să își reamintească de frumoasa perioadă a copilăriei. Cartea este ilustrată cu măiestrie de către autoare, iar imaginile sunt o încântare, evidențiind imaginație, delicatețe și sensibilitate.








Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării