6 martie 2023

4/4PentruPrieteni-2023





 Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education vă invită și anul acesta să vă alăturați celei de-a cincea ediții a proiectului 4/4PentruPrieteni. 

Suntem bucuroși să vă împărtășim că de la an la an numărul voluntarilor și al activităților crește si ne dorim ca și în acest an să vă avem alături și să promovăm voluntariatul si prietenia împreună. Inspirați de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.:” Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, dorim să dedicăm perioda 1-10 Aprilie comunității și faptelor bune. Urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie Luna Voluntarului, 4/4PentruPrieteni se dorește a fi o recunoaștere a muncii voluntarilor în folosul semenilor lor. 

Cu speranța că ați avut parte de o experiență plăcută în edițiile anterioare dorim ca povestea dumneavoastră să continue, să faceți voluntariat și să donați timp unor cauze nobile în comunitatea voastră și în ediția din 2023. 

Pentru a vă înregistra activitățile vă invităm să completați formularul următor până la data de 

8 martie 2023:  https://ais.americancouncils.org/event/4_4pentruprieteni

Informații complete despre program sunt disponibile în comunicatul de presă anexat și pe pagina noastră: 

https://www.romania.americancouncils.org/ 

  

8 aprilie - Ziua romilor

Activități și povești de Ziua romilor și Săptămâna verde la biblioteca comunală din Sântandrei. Ramona Durdeu a fost gazdă și ne-a implicat ...

Wikipedia

Rezultatele căutării