21 martie 2023

Wikipedia și proiectele surori

 

Întâlnirea Wikipedia și proiectele  surori a avut loc in perioada  17-19 martie 2023 la Bra;ov.

Organizatori au fost  Wikimedians of Romania and Moldova (WMROMD) si Institutul de Cercetare Făgăraș

Editorii Wikipedia contribuie la promovarea culturii deschise și a accesului liber la informații.

 La finalul celor 3 cursuri oferite de WMROMD participanții pot edita cu încredere un articol nou pe Wikipedia în limba română și au o bună înțelegere a structurii și instrumentelor de editare oferite de această platformă.

 De asemenea ei au o bună înțelegere a proiectelor surori Wikipedia, în special Wikidata precum și a comunității de editori Wikipedia.

 Întâlnirea face parte din Cursul Wikipedia și proiectele surori (Modul 3) dezvoltat de Wikimedians of Romania and Moldova ca parte a grantului Editing Wikipedia Together - online free course for volunteers invested in community development and open access, finanțat de Fundația Wikimedia.


Orice eveniment despre, cu și pentru Wikipedia și comunitatea ei trebuie să respecte Politica spațiilor prietenoase asumată de comunitate și de Fundația Wikipedia.

 Comunitatea Wikimedia este dornică să ofere o experiență pozitivă tuturor participanților, indiferent de gen, orientarea sexuală, identitatea de gen, dizabilitate, înfățișare, rasă, religie sau modul preferat de licențiere liberă. 

Această întâlnire este un spațiu sigur de învățare împreună!

 Organizatori:Claudia Șerbănuță Andrei Cipu 












8 aprilie - Ziua romilor

Activități și povești de Ziua romilor și Săptămâna verde la biblioteca comunală din Sântandrei. Ramona Durdeu a fost gazdă și ne-a implicat ...

Wikipedia

Rezultatele căutării