20 ianuarie 2011

Biblioteci aditionale - filiala Dacia

Vineri 14 ianuarie, in acelasi timp cu marcarea aniversarii marelui nostru poet national Mihai Eminescu la Filiala Dacia s-a facut si minilansarea Centrului de Internet pentru Public deschis ca urmare a inscrierii Filialei Dacia in proiectul national Biblionet.

Fiind multe grupe care s-au perindat pe parcursul zilei,
copii mai mici, mai mari, adulti, profesori, parinti si media, discursul a fost reluat si adaptat pentru fiecare grup in parte. La eveniment a fost prezenta doamna director Ligia Mirisan, managerul Bibliotecii Judetene "Gheorghe Sincai" Oradea si Delia Pantea, coordonator de proiect in Bihor.




In imagini una dintre clase care testeaza calculatoarele in mai multe moduri.

Lilia Blaga, bibliotecar in filiala Dacia impartaseste cu noi experienta ultimelor luni: "De cand avem noile echipamenete a crescut frecventa. Oamenii, ca prima reactie, sunt mirati ca primesc ceva gratis in zilele noastre, apoi se acomodeaza usor si chiar fac progrese in utilizarea calculatorului. Daca initial au venit pentru o problema urgenta de exemplu: sa-si verifice e-mail-ul pentru ca asteptau vesti urgente, acum vin si pentru documentare, informare, sau in ragazurile de timp liber sa citeasca ziare si sa asculte muzica.Utilizatorii vad modernizarea bibliotecii ca pe o apropiere de ei si necesitatile lor".
Bibliotecari ai filialei si administratori ai noului centru Biblionet sunt Lilia Blaga si Cornel Barna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării