16 septembrie 2011

Flavia Cosma - Prezentare de carte

Miercuri ,14 septembrie 2011 , scriitoarea romana-canadiana FLAVIA COSMA a prezentat in cadrul Filialei  Băile Felix a Bibliotecii Judeţene , trei titluri noi apărute in limba romana :
Cartierul latin(poezie)
Pe cai de nimeni stiute(poezie)
Focul ce ne arde(roman)

Flavia Cosma este scriitoare, poetă si traducătoare româna-canadiană născută in Romania,câstigatoare a numeroase premii internaţionale.Este licenţiată in Inginerie Electrica la Institutul Politehnic Bucuresti si  a absolventă a IATC . Este deasemenea producătoare, regizoare si scenarista pentru filme documentare de televiziune. Vorbeste fluent engleza, romana, franceza si spaniola; produce opere originale si traduceri in aceste patru limbi.
                                              








O scurta prezentare a operelor publicate până in prezent a fost realizată de bibliotecara Vaida Iuliana.


Membru al Uniunii Scriitorilor din România, avocatul Paşcu Balaci, un binecunoscut om de litere oradean, poet, eseist, romancier, dramaturg - autor a numeroase piese de teatru care se joacă (şi în prezent) pe scene ale teatrelor de prestigiu din Romania a spus despre poezia Flaviei Cosma ca ” este ca un evantai multicolor, din care iti alegi culoarea care iti place si ca alaturi de dumneaei „facem inconjurul lumii intr-un balon de poezie”.
Citind poeziile iti dai seama de nobletea temelor alese- locuri,oameni, sentimente.

Flavia Cosma  a fost cazată staţiune în perioada 5-15 septembrie 2011 şi a profitat de existenţa  bibliotecii publice pentru a se întâlni cu publicul amator de poezie  din ţară sau din străinătate aflat la tratament.


Bibliotecar Târb Csilla

 



Un comentariu:

  1. Antoaneta Turda9/16/2011 5:07 p.m.

    Ce frumos ca ati intreprins aceasta actiune de difuzare a scriitorilor romani de peste hotare
    Antoaneta Turda, Baia Mare

    RăspundețiȘtergere

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării