17 aprilie 2012

Lansare Biblionet la Bratca

Biblioteca comunala Bratca este o biblioteca publica mica dintr-o comuna din Muntii Apuseni. Ultimii 10 ani biblioteca a avut o stare de adormire,  iar  praful si umezeala au incercat sa o cucereasca .
 In 2011 a aparut un impuls spre schimbare si oameni care sa gestioneze aceasta schimbare.

Impulsul a fost oferta de intrare in proiectul Biblionet, la care s-a raspuns da, iar oamenii, biliotecara- Luminita Izdraila, profesoara de franceza pensionara acum, au facut restul.
Schimbarile sunt drastice.
Ponositul camin cultural a devenit Centru Cultural, si nu numai cu numele ci si ca functionalitate.
Pozele le puteti vedea in albumul foto, sau pe blogul bibliotecii Bratca




Directorii de scoala ( pensionari sau in functie) prezenti la deschiderea festiva a centrului Biblionet si la inaugurarea Centrului Cultural au vorbit cu emotie despre carte, lectura si bucuria de a avea o astfel de institutie moderna si primitoare pentru  locuitorii comunei.

Evenimentul a continuat cu o piesa foarte amuzanta pusa in scena de elevi ai scolii din localitate.Tema era educatia , parintii , copiii si profesorii.

Din partea Bibliotecii Judetene au fost prezenti director Ligia Mirisan, si eu Delia Pantea coordonator de proiect in Bihor.

Articol Crisana



Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării