17 aprilie 2012

Simpozion National in saptamana Scoala altfel

Simpozionul Naţional ,,Rolul activitatilor extracurriculare desfaşurate în cadrul parteneriatelor cu insituţii de cultură şi educaţie'' s-a desfăşurat pe două secţiuni (română şi maghiară), în data de 6 aprilie 2012, începând cu ora 9, în amfiteatrul Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai'' Oradea. Evenimentul a adunat peste 100 de participanţi din diferite judeţe ale ţării.

Pe blogul Sectiei de copii puteti vedea alte amanunte.


Poate organizarea acestui simpozion intr-o biblioteca si mediatizarea lui pe multe canale care au inclus si retelele de biblioteci , a facut posibila participarea unor lucrari foarte interesante generate de colaborarea dintre scoala si biblioteca- cea scolara sau cea publica.

Trei din lucrarile prezentate au arat ca o activitate extracuriculara poate primi nuante speciale in momentul in care e implicata biblioteca- cea publica sau cea scolara. 




La randul meu am incercat sa abordez o tema de interes si sa conving ca toate aceste activitati trebuie sa foloseasca instrumente de marketing serioase pentru a putea ajunge in prm planul vietii publice.
Strategii de promovare a serviciilor culturale şi educaţionale .


Simpozionul a fost foarte reusit , felicitari colegelor de la sectia de copii si Marianei Barna pentru initiativa. asteptam editia a doua.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării