28 ianuarie 2014

24 Ianuarie - Unirea Principatelor


În așteptarea zilei de 24 Ianuarie când sărbătorim Unirea cea Mică, elevii clasei a IV-a A, îndrumați de doamna învățătoare Muscaș Ana de la Liceul Ortodox “Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea, au organizat un spectacol literar-artistic sub genericul “Hai să dăm mână cu mână”.

Dacă în 15 ianuarie 2014, școlarii au recitat din minunatele poezii ale lui Mihai Eminescu la Biblioteca “Gheorghe Șincai”, în 23 ianuarie au avut întâlnire cu preșcolarii grupei mari de la Grădinița nr. 45 (educatoare Bernad Floare).

Cu această ocazie, școlarii s-au prins în horă alături de colegii lor mai mici, după care s-au deplasat la Biblioteca “Gheorghe Șincai” (filiala Dacia), pentru a prezenta o minunată serbare.

 Bibliotecarele, Felicia Jurca , si Melinda Racsav i-au primit cu mult drag și i-au chemat   să revină să împrumute cărți, deoarece “cine are carte, are parte”. Plini de multă voioșie, elevii au promis că vor reveni   să studieze în frumoasele săli de lectură.






Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării