28 ianuarie 2014

HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ …


Pe 24 ianuarie s-au împlinit 155 de ani, de la unirea celor două Principate Române, Moldova și Țara Românească, prin dubla alegere a domnitorului  Alexandru Ioan Cuza.
         Acest act istoric de o deosebită importanță a fost marcat și la Biblioteca Municipală „Teodor Neș“ Salonta unde s-au desfășurat două activități.

Elevii clasei a III-a A. de la Colegiul Național „Teodor Neș“ Salonta, împreună cu doamna învățătoare Dehelean Florica au prezentat un program bogat, cu versuri și scenetă după povestea lui Ion Creangă și au dansat și Hora Unirii. Noi le-am prezentat cu multe imagini, în ppt realizat de bibliotecă, actul Unirii și personalitatea Domnului Unirii.

Elevii clasei a XI-a B., de la instituția mai sus amintită, au urmărit cu interes o frumoasă lecție de istorie prezentată de domnișoara prof. Ciupe Anca. A avut loc și un mic moment literar, ei au recitat versuri închinate acestui eveniment. La sfârșitul programului au cântat cu toții Hora Unirii.
Le mulțumim cadrelor didactice pentru colaborare.

                                                                           Rugină Irina,

                                                                    bibliotecar responsabil

8 aprilie - Ziua romilor

Activități și povești de Ziua romilor și Săptămâna verde la biblioteca comunală din Sântandrei. Ramona Durdeu a fost gazdă și ne-a implicat ...

Wikipedia

Rezultatele căutării