23 februarie 2015

Femeia în business

Femeia în business. Cât de importante sunt calitățile feminine în afaceri? Noi avem răspunsul! Pe tine te așteptăm să ni te alături vineri, 27 februarie 2015 la conferința regională susținută pe această temă de Asociația pentru Promovarea Femeii din România, în cadrul proiectului Centrul de Excelență pentru Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial.

APFR Timișoara vine cu 6 speakeri cu o vastă expertiză în domeniul egalității de șanse precum și în management și antreprenoriat feminin care vor susține prezentări și te vor provoca la dezbateri despre calitățile unui lider feminin, factorii favorizanți ai femeii antreprenor, aspecte care pot influența negativ o femeie manager precum și noile oportunități oferite femeilor din România prin accesarea unui program de excelență la nivel național în domeniul managementului și antreprenoriatului feminin în sectorul comercial.

Cei doi parteneri, (APFR Timișoara, în calitate de beneficiar, și S.C. Profi Rom Food S.R.L., în calitate de partener) vizează prin implementarea acestui proiect pregătirea profesională pentru un comerț modern, orientat spre îndeplinirea unor standarde de înaltă calitate europeană.

La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, ai autorităților publice locale, ai mass-media, ai managementului din cadrul firmelor din sectorul comercial din regiunea Nord-Vest, reprezentanți ai grupului țintă al proiectului precum și persoane interesate de promovarea egalității de șanse pe piața forței de muncă.

Conferința va avea loc vineri, 27 februarie 2015, ora 17.00, la Hotel Royal Clasic din Cluj-Napoca.
Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ..

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării