24 mai 2021

Albumul" Romania Salbatica"

 Albumul" Romania Salbatica" este un omagiu adus naturii din tara noastra si mai ales diversitatii biologice pe care o avem.

Inceput in 2010, Romania Sălbatică, a devenit cel mai mare proiect de fotografie si film documentar din țara noastră. A fost inițiat de fotograful Dan Dinu in colaborare cu WWF( World Wide Fund for Nature) si a fost realizat cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreună cu administrația Parcurilor Naturale si Nationale.
"Romania este una dintre ultimele redute de pe continent unde natura inca mai este asa cum ar trebui sa fie: salbatica, diversificata, uimitoare si spectaculoasa".


Detalii:
+ Cel mai amplu album de fotografie dedicat naturii de la noi;
+ Peste 250 de pagini cu fotografii și informații interesante din parcurile naționale și naturale, sau alte rezervații deosebite, și imagini cu majoritatea speciilor emblematice din fauna României;
+ Ilustrații grafice realizate de Gabriel Șerban;
+ Prefață semnată de Alex Găvan;
+ Format A4 landscape (297x210mm), copertă cartonată lăcuită 3D;
+ Hârtie mată dublu cretată (dcm 150gmp), tipar offset de calitate realizat în România pentru a sprijini industria locală;+ Text bilingv (română și engleză).



In Bihor au primit acest album bibliotecile care au în vecinătate arii protejate și Biblitoeca  Județeană.

Bibliotecile din orașele Marghita,  Alesd, Nucet și din comunele Rosia , Tinca, Budureasa și Astileu.

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării