12 iulie 2021

GAUDEAMUS Oradea 2021

 Gaudeamus Radio România, târgul de carte , a fost oaspete la Oradea în perioada 7-11 iulie 2021.

 
Târgul  a fost deschis zilnic în intervalele orare 9.00 - 14.00 și 17.00 - 21.00, pentru a lăsa un pic de pauză pe orele cele mai fierbinți ale zilei.
Am văzut multă carte pentru copii si am cumpărat și eu o mulțime de cărți.
Poate le-aș fi găsit și în librărie dar este fascinant să  interacționezi cu  autori, cu reprezentanți ai editurilor și cu toate cunoștințele  orădene care au aceiași pasiune , cititul.


______

 Îndemnată de cei trei nepoți ai ei, inspirată de magica lume a animăluțelor de companie, cu versul în tolbă, Victoria Furcoiu a fost prezentă la Târg cu ultimele trei cărticele pentru copii.
Miercuri 7 iulie de la ora 18 sub un soare care topea și aerul a avut loc lansarea ultimelor trei volume.
Publicul spectator era mai mult format din vechile cunoștințe ale doamnei Furcoiu,  ceilalți vizitatori ai târgului se ascundeau de căldura sahariană.
Printre invitați, Miorița Săteanu.






Sâmbătă , la o temperatură mai normală pentru luna iulie am reușit și noi să ajungem la stand.
Din bucuria de a împărtși talentul ei cu alții, Victoria Furcoiu împreună cu soțul ei străbat țara în lung și în lat  cu cărțile dedicate celor mai tineri cititori:
  ,,Scrieri pentru copii , de la bunica”,   ,,Povești nemuritoare , în versuri”, ,,Povestiri hazlii”, ,,Povești din curtea bunicilor”, *Povești cu secrete*. ,,Ghicitori pentru copii”. ,,Ghicitori pentru cei mai mărișori”, ,,Alfabetul vesel”, ,,Să ocrotim planeta”

                                    

O altă cunoștință veche  din târg , scriitoarea brăileană, Doina -Popescu Brăila ne-a fermecat cu povești de la Dunăre cu iz de caimac turcesc.













Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării