8 iulie 2021

Intalnire profesionala

 Una dintre funcțiile cele mai importante ale Bibliotecilor Județene este cea de coordonare metodică a bibliotecilor publice din județe și de formare profesională continuă a bibliotecarilor.

Ieri, 7 iulie 2021, la Biblioteca Orășenească ,,Octavian Goga'' din Aleșd, a avut loc o dezbatere pe diferite teme privind: evidența și statistica de bibliotecă, catalogul pentru public, activitatea de promovare a activităților cultural educative, completarea fișei de evaluare a activităților, inițiere în utilizarea sistemului informatic în lucrul cu cartea etc. Delia Pantea, bibliotecar-metodist, la solicitarea întreprinsă de bibliotecarele de la Aleșd, a răspuns tuturor întrebărilor și problemelor ivite pe parcursul activității de bibliotecă, probleme întâmpinate în ultima perioadă.
La întâlnirea metodică, din partea Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai'' au participat manager Ligia Antonia Mirișan, șef serviciu Comunicarea Colecțiilor, Mariana Barna și bibliotecar, Alin Maghiar din cadrul Serviciului Informatizare.






Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării