2 octombrie 2021

Lecturi de weekend 147

 

Lectură recomandată , Ar fi trebuit să știi...dar acum este prea târziu, autor: Jean Hanff Korelitz , apărută la Editura litera în anul 2020.
 




Grace Reinhart Sachs trăiește viața pe care și‑a dorit‑o întotdeauna, dedicată soțului ei, medic oncolog pediatru la un spital important, fiului lor, Henry, și pacienților pe care îi primește la cabinetul ei de psihoterapie.

Grace este, de asemenea, autoarea cărții aflate în curs de publicare Ar fi trebuit să știi, un volum în care îndeamnă femeile să aibă încredere în intuiția lor și să acorde atenție primelor impresii în relațiile cu bărbații, deoarece aceste prime intuiții se dovedesc pietrele de hotar în care căsnicia se va împiedica.

Cu câteva săptămâni înainte de apariția cărții, Grace se trezește că este una din soțiile pentru care a scris cartea, înșelată , părăsită cu cariera și familia distruse de soțul ei a cărui adevărată față iese la iveală.

Jena, șocul , neîncrederea că ea trăiește aceiași dramă ca și soțiile pe care le consilia în cabinetul de psihoterapie, o blochează și o alungă din orașul aglomerat într-o căsuță de vacanță.


Asistăm la refacerea vieții ei, la acceptarea faptului că oricine până la urmă poate face aceleași greșeli chiar dacă are competența și cunoaște teoria alegerilor greșite.


O carte interesantă.

Șezătoare în martie

 O nouă șezătoare .... Din proiectele de la muzeu  Si alte proiecte 

Wikipedia

Rezultatele căutării