Dimineață în Sala Mare a Primăriei Oradea, a avut loc deschiderea proiectului  în cadrul căruia, se dezbat trei subiecte : „Tineretul în societatea de azi”, „Sustenabilitatea” și „Egalitatea de șanse”. Proiectul se desfășoară în Oradea, în perioada 20 - 27 iunie, iar joi, 22 iunie, a avut loc deschiderea acestuia și abordarea primei teme - „Tineretul în societatea de azi”.

 

„Acest proiect își propune să sprijine tinerii în reflectarea și extinderea propriului comportament, a propriilor viziuni asupra lumii și a propriilor posibilități de acțiune”, a declarat ing. Hajnalka – Annamária Georgies, președinta UFBO.


Potrivit acesteia, în urma acestui proiect, tinerii vor câștiga experiențe , vor avea contact cu noi idei și cu alte culturi, ceea ce le va sprijini  dezvoltarea ca indivizi  maturi   în societatea   europeană de azi.

Proiectul e derulat de  Uniunea Femeilor Bihor în cadrul proiectului Erasmus+ „Growing up together - building future society together”   cu parteneri din Islanda – Municipality of Hafnarffjordur și din Germania – Evangelische Kirchengemeinde zu Staaken.