26 septembrie 2022

Povești la bibliotecă

 

Asociația Cătunul Verde  are plăcerea să vă invite la prima ediție a Festivalului Internațional de Povești care va avea loc în perioada 25.09-1.10.2022 în Oradea și în alte localități din Bihor.
De-a lungul anilor, în cadrul activităților cu copiii și a cursurilor de specialitate pe care le-am făcut pentru veni în întâmpinarea nevilor copiilor și tinerilor cu care lucrăm am descoperit că rolul poveștilor este mai mult decât cel de divertisment, ele putând fi folosite atât în scop terapeutic cât și educațional, sunt instrumentul cel mai accesibil făcând parte din cultura fiecărui popor!
Astfel, ne-am gândit să organizăm acest festival prin care să vă aducem mai aproape poveștile iar voi să le îmbrățișați în cadrul mai multor activitități gândite așa încât să se regăsească oricine, indiferent de vârstă sau naționalitate!


Miercuri, 28 septembrie, de la ora 17, Povești la Biblioteca Județeană „Gheorge Șincai”;
Joi, 29 septembrie: Un târg de poveste – târg de bunătăți din grădinile producătorilor locali cu produse de sezon, de la ora 18, în curte la Cătunul Verde, pe strada Nicolae Jiga nr. 62.
Joi, 29 septembrie, de la ora 17, Povești la Biblioteca Județeană „Gheorge Șincai”


Acest festival este organizat de către Asociația Cătunul Verde cu sprijinul OnceUponATime Story Telling Festival, Asociația Tipe Tupa. 

Partenerii festivalului sunt: Asociația Serviciul Internațional de Salvare a copiilor, Compania Fiicelor de Caritate „Sfântul Vincenţiu de Paul” , Banca pentru Alimente Oradea, Centrul de Tineret Oradea și DJST Bihor, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai ”, Administrația Bazinală de Apă Crișuri, Interegional Călători, Asociația Tineretului Voluntar

Șezătoare în martie

  Cu frecvență bilunară continuă și Șezătoarea de la bibliotecă, ultima întâlnire a fost în data de 28.03 de la ora 17. Chiar dacă bibliotec...

Wikipedia

Rezultatele căutării