12 octombrie 2022

Dumbrava în octombrie

 O notiță a Centrului de zi dumbrava pe Facebook ne-a inseninat dimineața înainte de plecarea pe teren:

”Va transmitem salutari de la Centrul Dumbrava!
Toamna a venit cu bucurii mari, si anume ghiozdane noi echipate cu toate cele necesare, pentru fiecare copil de la centru. Copiii nostri au fost entuziasmati sa inceapa scoala, respectiv gradinita, iar noi le multumim foarte mult prietenilor de la Bistrita, Cluj si Oradea care ne-au cadorisit cu necesarul pentru inceperea anului scolar.
Am introdus activitati noi, precum limba germana si lectura suplimentara. Orele de limba germana se desfasoara cu prietena noastra din Germania, Joanna, care a venit voluntara la centru pentru o perioada nedeterminata. Lectura suplimentara este posibila cu ajutorul cartilor imprumutate de la Biblioteca Judeteana din Oradea care ajung la centru prin intermediul unor doamne care lunar ne sunt alaturi. Este un inceput mai greu in ale cititului, dar nadajduim ca in timp, cu o practica regulata, cei mici se vor descurca tot mai bine la acest capitol. ”

Apoi am pornit la drum .
Am avut de aranjat și integrat cărți noi primite de la donatori.







Doamnele de la casa









În final am intrat și la centrul de zi cu niște cărți pentru copii.




Paștele – sărbătoare luminată

Vineri, 3 mai 2024, am expus în vitrina Filialei Decebal, o nouă expoziție formată din 12 desene, ce ilustrează sărbătorile pascale. Cele 12...

Wikipedia

Rezultatele căutării