5 aprilie 2024

Sezătoare cu încondeiat


Aseara la sezatoate am inceput in stil mare sezonul de incondeiat. Cu doi mesteri populari alaturi , si cu modele care iti taiau respiratia , nu putea nimeni da greș!#BihoreanulCuOpinci și Viorica Stiube, alaturi de Anamaria Cretu și Experiment teatru clandestin și Cristina Butusina.


 











Au fost prezente și cu voluntarele din cadrul programului European Solidarity Corps al asociației Experiment Teatru Clandestin la încondeiat ouă alături de coordonatoarea lor Anamaria Crețu. In calitate de mentor al  voluntarilor din acest proiect, Anamaria  oferă sprijin și îndrumare în timpul experienței lor de voluntariat, contribuie la dezvoltarea abilităților și competențelor lor și   facilitează integrarea și înțelegerea interculturală.

Fetele au avut ocazia să afle despre această tradiție, să își exerseze îndemânarea și răbdarea și să își dezvolte creativitate.
Scopul Programului European Solidarity Corps este de a oferi tinerilor din Europa oportunități de voluntariat și își propune să promoveze solidaritatea și să ofere experiențe de învățare și dezvoltare personală într-un cadru intercultural.













"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării