2 martie 2012

Conferința ANBPR BiblioPublica


 
Asociația   Națională a Bibliotecarilor
și Bibliotecilor Publice din România

 
I N V I T A Ț I E


Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Conferința ANBPR BiblioPublica, cu tema „Impactul transformator al bibliotecii publice în comunitate”care se va desfășura în perioada 26-28 Aprilie 2012, la Biblioteca Judeţeană Mureş.

Tema propusă de ANBPR în acest an oferă participanţilor posibilitatea valorificării experienţei bibliotecilor în adaptarea ofertei de servicii la nevoile mereu în schimbare ale comunităţii şi evaluarea impactului transformator al acestor servicii.

Subiectele abordate vor face referiri la modul în care răspund bibliotecile la nevoie de informare ale comunităţii, în continuă diversificare, la preocuparea bibliotecilor pentru formarea deprinderilor de utilizare a calculatorului şi a abilităţilor de informare pe Internet a populaţiei şi la rolul bibliotecilor judeţene în pregătirea bibliotecarilor din bibliotecile locale din judeţ.

Aşteptăm cu mult interes să contribuiţi prin intervenţia şi prezenţa dumneavoastră la reuşita acestui important eveniment profesional și vă rugăm să confirmați participarea până cel târziu la data de 2 Aprilie 2012, ora 14,00 la adresa anbpr_ro@yahoo.com, în atenția drei Andreea Manoli.

Formularul de înscriere şi documentele solicitate pentru participarea la Conferinţă au acelaşi termen de transmitere.


Vă așteptăm alături de noi!
 Cu deosebită considerație,
Doina Popa,
Președinte ANBPR

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării