8 martie 2012

Hai pe net 2012.

Fundatia EOS cu sprijinul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale si a Consortiului Alianta Digitala pentru Romania lanseaza in perioada 26 – 30 martie campania Hai pe net! 2012

  HAI PE NET!  este o campanie nationala de incluziune digitala organizata de Fundatia EOS Romania in parteneriat cu telecentre, biblioteci, scoli, PAPI si alte organizatii si institutii dedicate alfabetizarii digitale in Romania. La nivel european Campania este organizata de catre Telecentre – Europe, cu sprijinul Comisiei Europene, in parteneriat cu Microsoft, Liberty Global si alte organizatii care isi desfasoara activitatea la nivel international.

Anul acesta ne propunem ca impreuna cu partenerii sa aducem online peste 10.000 de utilizatori noi, oameni care fie nu au folosit niciodatã internetul, fie oameni care invata sa foloseasca e-servicii noi (ex. cumparaturi sau plati online, cursuri de formare profesionala online, participare in comunitati sociale virtuale).

 Toate materialele necesare desfasurarii campaniei precum si formularul de inregistrare, le gasiti pe www.eos.ro. Tot pe acest site vor fi publicate si ultimele noutati cu privire la desfasurarea campaniei.


Termen limita pt inregistrare 23 Martie .

Toate informatiile actualizate vor fi incarcate pe pagina EOS, asa ca ii incurajam sa consulte www.eos.ro - Pentru intrebari/nelamuriri haipenet@eos.ro sau alina.zamfir@eos.ro.

ghidul de anul trecut

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării