19 martie 2013

Activităţi recreativ - culturale pentru SENIORI




      Nu ştim de ce, dar multă lume se plânge că timpul se scurge foarte repede, este nemilos. Trecem rapid prin tot felul de evenimente şi ne trezim că am acumulat o grămadă de ani, că viaţa a alunecat parcă printre degete. De aceea trebuie să o trăim într-un mod cât mai plăcut. Nu avem voie să trecem cu nepăsare pe lângă persoanele de vârsta a treia, ce dimpotrivă să facem în aşa fel ca şi aceştea să îşi menţină respectul de sine şi să le aducem zâmbetul pe buze. Organizând tot felul de activităţi culturale contribuim la o cât mai bună socializare a acestora. Ne-am gândit ca şi incinta bibliotecii noastre să fie locul unor întâlniri în acest scop şi să desfăşurăm periodic jocuri pentru ei precum ar fi şahul sau tablele. 
       Întâlnirile au loc, de obicei, la sfârşit de săptămână, între orele 14.00 – 17.00.
      După o confruntare "încinsă" se pot relaxa citind articolele din presa locală sau răsfoind paginile unor cărţi aflate pe rafturile din sălile noastre. Pot să afle şi alte informaţii prin intermediul internetului, biblioteca fiind dotată şi cu calculatoare destinate acestui scop.
                                                                              
                                                                                                           

   






                                                                                         
                                                        

    Ne bucurăm că iniţiativa noastră a fost onorată de către seniori şi îi aşteptăm în continuare să ne calce pragul cât mai des  şi pe o perioada de timp cât mai îndelungată.



   Bibliotecari: ILIE MONICA
                         BARNA CORNELIU

Șezătoare în martie

  Cu frecvență bilunară continuă și Șezătoarea de la bibliotecă, ultima întâlnire a fost în data de 28.03 de la ora 17. Chiar dacă bibliotec...

Wikipedia

Rezultatele căutării