24 martie 2015

Trofeul Biblioteca 2014

Ne pregatim pentru acordarea Trofeului Biblioteca pentru anul 2014.
Prima etapa in acordarea Trofeului este selectia dosarelor bibliotecilor  care se califica in cursa pentru Trofeu.


Pentru a avea modele de buna practica voi posta cateva din rapoartele de activitate sau planurile pentru anul 2015 elaborate de unii din cei mai merituosi biblitoecari din Bihor.


In rapoarte se va vedea ca activitatea profesionala este din când in când completata cu activitati in  interesul primariei .


In discutii cu directoarea de specialitate , Tavaszi Hajnal s-a stabilit ca anul acesta Trofeul va fi acordat  bibliotecilor comunale.
In lista preliminara a comunelor gasim bibliotecile din Bors, Bratca, Budureasa, Cefa, Chislaz, Diosig, Dobresti,  Husasaul de Cris, Madaras, Rosia , Sântandrei , Tinca si Tulca.


Lista finala va fi stabilita la 1 aprilie când  vor ramane in competitie doar bibliotecile care au trimis un raport de activitate pe anul 2014.

In comisia de evaluare fac parte - colegele de la Biblioteca din Alesd coordonate de  Ardelean Georgeta, si colegele de la Filiala Dacia, Melinda Racsav si Lilia Blaga , toate bibliotecare  cu multi ani de vechime in profesie.


Acordarea Trofeului va avea loc in Saptamana Nationala a Bibliotecilor, de Ziua Biblitoecarului , 23 aprilie.



Bibliotecar metodist, Delia Pantea



Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării