8 octombrie 2015

Clubul iubitorilor de poezie

 Intalnirea clubului de poezie de la Filiala Dacia e un moment de bucurie pentru toti membri. Fiecare vine cu informatii din lumea literara,  si dicutam recitam, alunecam in discutii pe teme conexe temelor propuse pentru intalnire.Timpul devine prea scurt si  asteptam urmatoarea prima miercuri din luna noiembrie pentru a ne revedea.

Membrii au prins curaj,  recunoasteau ca primele dati nu erau dispusi sa isi citeasca sau sa-si recite propriile creatii, dar acum suntem o  echipa si ne simtim increzatori si suficent de confortabil pentru a dezbate orice tema.

Ieri, 7 octombrie au fost trecute in revista eveniemtele primelorzile ale toamnei- Ziua Senectutii si Ziua Mondiala a Educatiei.
Au fost anuntate pentru cei care nu au putut fi prezenti ultimele evenimente de la Biblioteca Judeteana, Lansarea cartii lui Radu Bonta- simplificarea Educatiei, si s-a vorbit despre George Roca,  scriitorul oradean din diaspora care a lansat marti o noua carte la noi. S-a prezentat noul volum din revista Simbioze Lirice, revista  in care poetii oradeni sunt permanent prezenti.

In vers au fost surprinse diferite ipostaze ale senectutii  de la viziunea  euforica a raiului si a taramului celalalt pana la  dificultatile financiare ale pensionarilor. Despre educatie si viata  domnul Horgos a citit o poezie inspirata de filozofia lui Epictet.

Doamna miorita Sateanu ne-a informat despre ultimele activitatic are au avut loc cu ocazia celor  doua  evenimente mentionate mai sus.

 Urmatoarea intalnire a clubului in data de 4 noiembrie .










"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării