20 octombrie 2015

"The Hero of the Revolution Serves Us Tea" - lansare de carte

In 2009 am cunoscut  unul dintre voluntarii Peace Corps in Romania, pe doamna  Connie Goddard,  care pentru cativa  ani  a lucrat cu elevii de la Colegiul Tehnic Roman din Alesd.Experienta intalnirii noastre din punctul ei de vedere.

Ne-am intalnit la mai multe evenimente organizate de biblioteca  si pentru ca era , si este o fiinta plina de viata si energie ne-am imprietenit.
Am invitat-o la lansarile Biblionet de la Alesd si Vadu Crisului .
Am voluntariat impreuna in proiectul Let-s do it Romania si in alte proiecte locale.
Ne-a invitat  o intalnire cu voluntarii Peace Corps la Arad de Thanksgiving day, cu feluri de mancare specifice  sarbatorii in noiembrie 2010.
Ne-a impartasit experienta educationala americana.
Și-a impartit prietenii cu noi.... atat in Romania ,unde ne-a prezentat-o pe Cleela Reed , cat si in America.
A povestit si ea ce i-a placut cel mai mult in Romania.

Asa  ne amintim unii de altii , cu drag !
Si tot asa ne bucuram ca o carte inspirata de aceiasi experienta  romaneasca se lanseaza la noi în Biblioteca Județeană:"The Hero of the Revolution Serves Us Tea"





”Scriitoarea americană Clela Reed a locuit în comuna Sântandrei în perioada mai 2010 - octombrie 2011, timp în care a participat ca voluntară la un proiect al organizaţiei Peace Corp.



În cadrul acestuia, a predat gratuit limba engleză pentru membrii comunităţii locale. La întoarcerea în America, Clela Reed a realizat că s-a îndrăgostit iremediabil de România şi a dedicat un volum întreg experienţei sale de aici.
Volumul "The Hero of the Revolution Serve Us Tea" cuprinde poezii şi mici istorioare în proză inspirate de oamenii, locurile şi întâmplările de care a avut parte în timpul şederii sale in România.”


Amanunte de la lansare :



presa din Arad 

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării