1 februarie 2016

Intalnire cu bibliotecarii din filiale

Prima intalnire a bibliotecarilor din Filialele Bibliotecii Judetene "Gheorghe Sincai " a avut loc in data de  28 ianuarie 2016.
Intalnirea de lucru de la inceput de an a fost strict profesionala, s-au dezbatut rapoartele de acivitate ale anului 2015, am discutat diferitele probleme cu care ne-am confruntat pe parcursul anului  .
S-au discutat programele propuse pentru anul 2016, modul de desfasurare , tipul lor  si mai ales forma de evaluare.
Daca pana acum faceam doar o evaluare cantitativa a  activitatilor de acum incolo vom lucra mai organizat incercand sa facem si evaluarea  calitativa a lor. Plusul de valoare pe care actiunile noastre le aduc in viata utilizatorilor nostri poate fi  cuantificat si  prezentat in rapoartele anuale.

Un alt  moment important al anului 2016 este trecerea  de la softul de biblioteca Tinlib la forma actualizata Tinread, si folosirea modului circulatie.
Pregatirea bibliotecarilor pentru utilizarea noului soft are loc in saptamana 4-14 februarie 2016, si va fi sustinuta de Iulian Dediu de la IME Romania.

O alta discutie a fost cea care a insotit aplicarea evaluarilor individuale. Acestea  reflecta realizarile profesionale ale anului 2015. 




Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării