21 aprilie 2017

Swimathon

 http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiect/permisul-de-conducere-sansa-sociala-si-valoare-distinctiva-pe-piata-muncii/




Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Obținerea permisului de conducere pentru tinerii provenind din medii sociale defavorizate. Deținerea permisului de conducere reprezintă o condiție sau un avantaj în obținerea unui loc de muncă sau poate constitui un instrument util în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cazul celor deja angajați. Luând în serios acest considerent, Asociația Morărița dorește să identifice cel puțin 4 tineri proveniți din medii sociale defavorizate (familii monoparentale, case de copii, familii dezorganizate etc.) pe care să-i susțină pentru a obține permisul de conducere, categoria B. Sprijină-i în a avea o șansă în plus la angajare!
Durata proiectului:
9 luni
Rezultate:
Obtinerea permisului de conducere categoria B pentru patru tineri proveniți din medii sociale defavorizate
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
7500
Link:


Numele campaniei de fundraising:
Permisul de conducere – șansă socială și valoare distinctivă pe piața muncii
Obiectiv financiar campanie:
5000
Activitati campanie
________________________________________________
http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiect/invatamant-si-generozitate/

Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Tabără cultural-educativă pentru 80 de tineri ai comunității românești din Maramureșul istoric din dreapta Tisei - Ucraina - ediţia XIV-a. Prin această tabără se dorește stimularea şi cultivarea interesului tinerilor şcolari aplicanţi, a dascălilor însoțitori, pentru cunoaşterea frumuseţilor din patria mamă, a realităţilor şcolare din cele două ţări, prin implicarea activă şi participarea la activităţi cultural educative. Conştientizarea şi familiarizarea tinerilor elevi români cu privire la frumuseţile României, cunoaşterea locurilor şi istoriei patriei-mamă de pe tot traseul parcurs, respectiv SIGHETUL –MARMAŢIEI – ORADEA. Sprijină și tu acești tineri în a-și cunoaște istoria și rădăcinile!
Durata proiectului:
Iunie - Iulie 2017
Rezultate:
Tabără cultural-educativă pentru 80 de tineri ai comunității românești din Maramureșul istoric din dreapta Tisei - Ucraina - ediţia XIV-a.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
25000
Link:


Numele campaniei de fundraising:
Învățământ și generozitate
Obiectiv financiar campanie:
10000
Activitati campanie


Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării