25 mai 2017

Școala altfel


           Săptămâna „Școala altfel” a debutat la filiala noastră luni la prima oră, când copiii de la GPP nr. 45, grupa mijlocie B au ajuns la bibliotecă însoțiți de doamnele educatoare Ioana Jurcă  și Măriuța Jutea.
            Și pentru a face o impresie frumoasă, copii au participat cu bucurie la un concurs de recitat. Se pare că poeziile Elenei Farago, Ninei Cassian și George Coșbuc nu mai sunt o taină pentru ei. Și-au etalat calitățile de de recitatori, dar și cele actoricești.
            Este uimitor să observi cum își manifestă trăirile, sentimentele și bucuria. Cei care au participat la concurs au fost premiați. Au primit câte o carte, care să le fie începutul propriilor biblioteci, dar și câte o diplomă.
            Mulți dintre acești copii au intrat în bibliotecă pentru prima dată, dar au promis să revină cu părinții și bunicii. Le mulțumim și îi așteptăm cu mult drag și cu alte ocazii.










Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării