19 mai 2017

Scoala de Mers pe Munte!

Dată: 30 mai 2017
Locație: Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor
Ora: 18:00
Scoala de Mers pe Munte!- program de educatie montana.
----
Asociația Tasuleasa Social și Coca-Cola HBC România continuă pentru al treilea an consecutiv proiectul de educație montană Școala de Mers pe Munte. Dorința, entuziasmul sau numărul mare de persoane care au aplicat în anii precedenți, ne-au convins de utilitatea și reușita unui astfel de program.

A merge pe munte poate fi o pasiune, un sport, o activitate recreativă – dar oricare dintre acestea presupune o serie de cunoştinţe referitoare la tehnici, echipament, orientare în teren şi în primul rând atitudine faţă de munte – de temeinicia însuşirii cărora poate depinde reuşita drumeţiei sau chiar viaţa drumeţului. Noi credem că astfel de cunoştinţe ne pot ajuta şi dincolo de domeniul lor specific, lecţia muntelui ajutându-ne să devenim mai omenoşi, mai solidari, mai sensibili la frumos şi mai responsabili faţă de natură.

Proiectul se adresează persoanelor peste 18 ani, iar pentru a aplica trebuie să completezi un formular de înscriere disponibil pe site-ul nostru.

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării