14 octombrie 2017

Lecturi de weekend 83

Cartea Cameleonul  de William Diehl face parte din categoria  thriller si a fost publicata in 2009 la editura RAO.



Sunt dezvaluite in aceasta carte cele mai dure adevaruri despre spionaj si spioni. Un fost spion este angajat - intrucit el cunoaste regulile „jocului“ - sa descopere dovezile care sa ateste existenta unor afaceri murdare la un nivel care include atat interese economice, cat si politice de importanta majora. El porneste la treaba ajutat de o reporterita. Actiunea devine exploziva, mutandu-se din Japonia in America, din insulele cu nume exotice in Europa; asasinatele si distrugerile se tin lant, cei doi sunt urmariti de mai multe servicii secrete, pentru ca in final sa se descopere teribilul adevar.


O carte usor de citit si  usor de uitat.
Din fluxul actiunii fac parte sabotaje, crime, urmariri, comploturi, portrete si biografii de spioni.

Oamenii bogati si corupti, doresc sa fie mai bogati si mai puternici si angajeaza fosti spioni, acum ucigasi platiti sa execute treburile murdare.Pe rand ne este prezentata biografia spionilor implicati in intriga.

Spionii / criminali, se cunosc intre ei, uneori sunt angajati sa lucreze impreuna la un caz, iar imediat dupa aceea sunt pusi sa se ucida  unul pe celalalt.
In final ultimii doi criminali sa regasesc membri ai aceleiasi fratii, omoara ultimii oamnei rai si se intorc la Calea Celor o Mie de Zile, ca sa redevina zen.

8 aprilie - Ziua romilor

Activități și povești de Ziua romilor și Săptămâna verde la biblioteca comunală din Sântandrei. Ramona Durdeu a fost gazdă și ne-a implicat ...

Wikipedia

Rezultatele căutării