6 octombrie 2017

Ziua Internațională a Educației la Salonta

  
De Ziua Internațională a Educației, 5 octombrie, elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă Bonitas Oradea, secția din Salonta, au vizitat biblioteca orașului.
Elevii claselor 0-IV comasate, clasei a III-a și cei de la clasele V-VII comasate au fost însoțiți de cadrele lor didactice, doamnele prof. Kőrösi Ildikó, Rătean Imola, Kovács Elisabeta-Iuliana și de doamna Carolien van der Langenberg, voluntară din Boxtel, Olanda.
Mulți dintre copii au pășit pentru prima dată într-o bibliotecă, dar au fost și câțiva dintre ei care sunt deja înscriși și au folosit de multe ori serviciul Biblionet. Ei au făcut cunoștințe cu lumea minunată a cărților, au răspuns la întrebările bibliotecarei, au răsfoit multe cărți și au admirat și rafturile înalte din depozit. Un băiat a citit cu voce tare o poveste scurtă și câteva versuri din poezia Cerc familiar, evocându-l pe marele nostru poet Arany János, aniversând în acest an 200 de ani de la nașterea sa și 135 de ani de la moarte, chiar în această lună.

                                                                                                              Rugină Irina
                                                        bibliotecar responsabil
                                     Biblioteca Municipală „Teodor Neș“ Salonta





Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării