25 aprilie 2021

Lecturi de weekend 132


159.9/B26 
BANDLER, Richard


Aventurile lui Oricine [*Carte tipărită] / Richard Bandler; trad. de Doina Rogoti.- Bucureşti : Excalibur, 2007
110 p.

ISBN: 978-973-88437-2-1

                   Categorii: Psihologie motivațională, Psihologie, Cărți




Dr. Richard Bandler este cofondatorul Programării neurolingvistice şi creatorul conceptelor Design Human Engineering  şi al Neuro Hypnotic Repatterning . Matematician, filozof, profesor, artist şi compozitor, el a creat o serie de cărţi, videoclipuri şi înregistrări audio care au schimbat pentru totdeauna terapia şi educaţia.
Este autorul a numeroase cărţi, incluzând Life You Want, Make Your Life Great şi Using Your Brain for a Change, precum şi coautor la Persuasion Engineering , Choose Freedom, The Secrets to Being Happy şi Conversations with Richard Bandler.


O carte despre Oricine pentru Cineva, poveşti şi încercări prin care a trecut Cineva în căutarea a Ceva pe un tărâm aflat Oriunde, dar unde am fost cu toţii, deşi nu sunt sigur unde se află, dar există Undeva.
Oricum, Bandler spune, de asemenea, povestea a Ceva în căutare de Orice care înseamnă Ceva şi vă face să vă întrebaţi ce este Lucrul acela şi dacă este Nimic sau Totul. Totuşi, când am terminat de citit această carte, am descoperit Cumva că Ceva m-a îndemnat să citesc despre Oricine. Oricum, este o carte agreabilă .care merge Nicăieri şi Pretutindeni pentru Oricine.

Cartea, la care autorul Richard Bandler   a lucrat timp de mai mulţi ani, este o metaforă care ne scoate mintea din făgaşul ei obişnuit şi ne face să ne punem întrebări fundamentale. Este o carte care chiar prin simpla citire ne modifică nivelul conştiinţei.

Pentru mai multe informaţii privind seminarele lui Richard Bandler, accesaţi www.richardbandler.com.


Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării