17 august 2022

Școala verde din viitor: competiție


 

Ce este Școala verde din viitor: informații cheie despre competiție



Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani din comunitățile în care există cluburi CODE Kids si nu numai , sunt invitați să se înscrie la competiția cu activități educaționale online Școala verde din viitor. Primii 300 de copii care termină cu succes toate etapele primesc premii de participare, iar pentru echipele care se clasează pe primele 3 locuri am pregătit premii mai consistente de tehnologie, care să îi ajute la desfășurarea activitaților educaționale în bibliotecile din care fac parte.


Ca să facem lucrurile și mai distractive, am organizat totul sub forma unui treasure hunt: copiii primesc în fiecare săptămână o întrebare și, pentru a descoperi răspunsul corect, trebuie să facă, în echipe de 3-5 colegi, o activitate educațională pe platforma online Școala din viitor. Răspunsul corect este răsplătit cu un indiciu sub formă de cuvânt cheie. La finalul proiectului, cei care trec cu succes prin toate probe săptămânale și astfel adună indiciile vor ajunge la propoziția secretă compusă din 7 cuvintele cheie.


 


Școala verde din viitor este un parteneriat între Fundația Vodafone România și Fundația Progress, prin intermediul căruia copiii din cluburile CODE Kids accesează resursele educaționale de pe platforma Școala din viitor și sunt angrenați în găsirea unor soluții verzi pentru comunitățile în care trăiesc.


Școala din viitor face parte din programul Skills Upload Jr. - o inițiativă a Fundațiilor Vodafone din 11 țări, creată pentru a-i încuraja pe educatori și elevi să își dezvolte gândirea critică și să utilizeze în mod creativ tehnologiile digitale.


Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării