12 februarie 2010

In prag de primavara

"Dragostea e singura punte dintre invizibil si vizibil cunoscuta de toti.
E singurul limbaj eficient pentru a traduce lectiile pe care universul le da in fiecare zi oamenilor."
Brida .Paolo Coelho

In cluburile de dupa amiaza copiii din cartier au pregatit expozitia de ziua americana a indragostitilor.
Impreuna cu bibliotecarele au ales citatele din literatura romana si universala , au facut colajele si zilnic admira in vitrina rezultatul muncii lor.

3 comentarii:

  1. "Copiii din cartier"? Care cartier? Zilnic isi admira rezultatele muncii lor? De ce? Sunt cumva narcisisti? Apropo, in a doua propozitie virgula trebuia pusa dupa cuvantul "universala" si nu dupa "citatele". Daca nu ma credeti intrebati o invatatoare sau profesoara de limba romana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru corecturile gramaticale.
    Pe de alta parte Florine simt o unda de invidie? Pentru cine nu stia , copii din zona bibliotecii, din cartierul Iosia isi petrec majoritatea orelor de dupa amiaza in biblioteca , facand teme, pregatind uneori expozitii. In mica biblioteca exista o masa de lucru , permanent pregatita sa-si primeasca mesterii.

    Cat despre admirarea operelor expuse in vitrina.Da copii isi arata unul altuia ce au lucrat, parintii arata vecinilor ce au lucrat copiii lor si asa avem o galerie deschisa 24 ore din 24.

    Asta e menirea bibliotecii: sa fie importanta in zona pe care o deserveste.
    Ai alta parere?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu stiam, dar ziceam pentru cei din exterior ca nu vor intelege despre ce cartier e vorba, plus ca eu vazusem pozele live pe geamul filialei Iosia. Iar in ce priveste invidia, la "ora" respectiva eu lipseam de la scoala, dar nu mai stiu de ce. Cat despre menirea bibliotecii in cartier sunt de acord cu tine, si e bine ca acei copii isi petrec dupaamiezile acolo si nu pe strada.

    RăspundețiȘtergere

Care este parerea ta?

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării