16 martie 2010

Semnalari

 Colegele de la Filiala Felix ne semnaleaza:

"Puneti-va ochelarii roz si surprindeti frumusetea in lucrurile care va inconjoara! Ca sa aratam lumii o Romanie mai buna.
Suntem cu totii obisnuiti sa criticam Romania si sa ii subliniem defectele, imperfectiunile, partile mai putin placute. Camera de Comert Britanica-Romana provoaca pasionatii de fotografie la un exercitiu de optimism.
Haideti sa ignoram pentru o clipa aspectele negative ale tarii in care traim si sa redescoperim culorile, luminile, frumusetile Romaniei si ale locuitorilor sai.
Camera de Comert Britanica-Romana cu sprijinul Point Max premiaza cele mai bune fotografii ce ilustreaza aspecte pozitive ale Romaniei de astazi.
Sunteti invitati sa va uitati in jur si sa cautati ce are Romania mai bun. Aratati ce ati gasit si organizatorii concursului va vor recompensa cu premii atractive si cu posibilitatea de a va expune fotografiile la Londra si Bucuresti.


Pentru a marca cea de-a zecea aniversare Camera de Comert Britanica-Romana organizeaza in perioada 17-18 iunie o serie de evenimente sub titlul “British Days in Romania, Romania Days in the UK”. Obiectivul acestui proiect este de a consolida relatiile traditionale culturale si de afaceri dintre Romania si Marea Britanie.Toate detaliile concursului si formularul de participare  vor fi publicate pe site-ul."

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării