25 ianuarie 2016

UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNE SĂRBĂTORITĂ LA BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „TEODOR NEȘ“ SALONTA



         Vineri, 22 ianuarie la Biblioteca Municipală „Teodor Neș“ Salonta a avut loc un program dedicat sărbătoririi Unirii Principatelor Române, în colaborare cu cadrele didactice și elevii Colegiului Național „Teodor Neș“ Salonta.
         Domnul profesor Ciorba Ciprian ne-a prezentat evenimentele care au avut loc în urmă cu 157 de ani și importanța actului istoric de la 24 ianuarie 1859.
         Elevii Petrache Remus, Puștea Răzvan, Urdea Vlad (clasa a IX-a B) și Bondar Eduard, Miclea Mircea, Tirla Andrei (clasa a X-a B) au prezentat publicului numeros dramatizarea povestirii Moș Ion Roată de Ion Creangă.
         Activitatea a fost încheiată cu un moment poetic. Elevele Marcu Dalia (clasa a IX-a B), Cozma Andreea și Pop Daciana (clasa a IX-a C) au recitat versuri închinate unirii.
         Ne-au onorat cu prezența domnul primar Török László și domnul director al Colegiului Național, prof. Trăncău Vasile.
         Colectivul bibliotecii mulțumește tuturor pentru prezență și cadrelor didactice pentru colaborare: domnului director prof. Trăncău Vasile, doamnei prof. Mitran Alina, director adjunct; doamnelor profesoare de la Catedra de Limba și Literatura Română: Foltuț Adriana și Sotea Adina și domnului profesor Ciorba Ciprian de la Colegiul Național „Teodor Neș“ Salonta.




                                                       
Rugină Irina,
                                               bibliotecar responsabil,
                                      Biblioteca Municipală „Teodor Neș“ Salonta


         

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării