22 octombrie 2009

Saptamana culturala Beiuseana

Saptamana culturala  beiuseana,care este in desfasurare in momentul de fata,  18-25 octombrie 2009,are printre organizatori si Biblioteca Municipala "Constantin Pavel" din localitate.  Din imaginile pe care care colegele mele mi le-au trimis am selectat cateva cu scopul de a sublina modalitatea in care o biblioteca poate fi prezenta in activitatile culturale locale, alaturi de primarie , muzeu    si casa de cultura   din localitate.
Citind afisul vedem  prezenta bibliotecii luni , ca moderator si miercuri cu organizarea si gazduirea medalionului de poet.Panourile comemorative , sunt iarasi facute de bibliotecare si au putut fi expuse in biblioteca  in casa de cultura sau chiar in primarie  .
Nu au depasit profilul activitatii de biblioteca, doar l-au propus , l-au integrat si l-au adaptat la cerintele evenimentului.E vorba de a dori sa participi, si de a folosi creativitatea proprie , mijloacele reduse de care dispui pentru a fi prezent langa membrii marcanti ai comunitatii in timpul evenimentelor. Oricine poate sa faca asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării