19 aprilie 2010

Sarbatorile primaverii la Filiala Dacia

Copii clasei a II-a A de la "A. Muresanu" sunt foarte talentati si asta se vede in lucrarile pe care le fac cu multa migala si bucurie. Bucatile de hartie prind viata in mainile lor si se transforma in flori, frunze, fluturi. O coaja de nuca devine un soricel sau o broscuta, iar o coaja de ou si o bucatica de vata dau nastere, ca prin magie, un mic puisor abia iesit din gaoace. Ca intotdeauna, alaturi le sta d-na prof. Brege Viorica.Va invitam la Filiala Dacia sa le vedeti lucrarile , care vor fi expuse pana la sfarsitul lunii.




Primavara vine cu flori, cu sarbatori, cu voie buna, iar copii din cartier s-au gandit s-o primeasca cum stiu ei mai bine.Va impartasim cu drag tututror din bucuria, dibacia si energia lor. Ajutati de educatoarele Niulas Mariana, Taut Anca si d-na prof. de pictura Jutea Mariuta , copii din grupa mare de la gr. "Ion Creanga" s-au pregatit de sarbatorile pascale cu oua, iepurasi si miei, toate lucrate cu mare atentia, rabdare si dragoste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării