16 mai 2012

Colectii speciale- Colectia dr. Mozes Carol

 În 11 şi 12 mai la Oradea.a avut loc conferinţa Trecutul şi Prezentul Asistenţei Medicale Orădene”, organizat de către Fundaţia pentru Sănătate, în colaborare cu Universitatea din Oradea – Facultatea de Medicină şi Farmacie, Colegiul Medicilor din România, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. În cadrul acestei conferitnţe s-a oferit premiul „Dr. Mozes Carol” a fost instituit în anul 2011.

 alte amanunte

Biblioteca Judeţeana "Gheorghe Şincai" are onoarea să  fie păstratoarea unei părţi a bibliotecii pe care Dr. Mozes Carol a avut-o şi pe care soţia a donat-o bibliotecii.

Colecţia a fost integral descrisă şi introdusă în catalogul electronic, cărţile pot fi consultate în regim de sală de lectură la etajul 2 al bibliotecii la secţia de Colecţii speciale. 


Titlu carte/colecţie: [Lista cărţilor din biblioteca personala a doctorului Carol Mózes] : manuscris / Carol Mózes
caută după Mózes CarolAutor: Mózes Carol
Loc, editura, an: [S.l.] : [s.n.], [s.a.].
Paginaţie: 300 p.
Tip publicatie: catalog
caută după 025.3Clasificare CZU: 025.3
Cota: 025/M92
Note: Titlul este atribuit de catalogator. Cărţile din bibliotecă sunt trecute într-un registru cu filele numerotate de la 1 la 300, sigilat; titlurile sunt scrise cu cerneală albastră şi violet, ele fiind numerotate de la 1 la 5163.In unele cazuri, pe lângă autor şi titlu se precizează şi anul şi locul apariţiei lucrării.
caută după BiblioteciSubiect: Biblioteci
caută după CataloageSubiect: Cataloage
caută după ManuscrisSubiect: Manuscris

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării