9 aprilie 2013

”Săptămâna altfel” și în Biblioteca Comunală din Tinca



      Prima săptămână a lunii aprilie s-a desfășurat altfel în toate instituțiile de învățământ din țară,cu programe diversificate și relaxante pentru toți copiii.
     În cadrul acestui program a fost inclusă și Biblioteca Comunală Tinca ,ea fiind vizitată de elevii claselor a V-a C, a VI-a A și VI C, coordonați de profesorii diriginți Avram Marcel, Martin-Toma Teodora și Ardelean Marga. Unii dintre copii erau familiarizați cu locul, fiind utilizatori frecvenți ai bibliotecii ,iar alții au aflat abia cu această ocazie de diversitatea serviciilor pe care le poate oferi biblioteca comunală.


     Un alt grup interesat de serviciile Bibliotecii Comunale Tinca a fost cel al „piticilor” de la Grădinița de copii din Girișu Negru. Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani au venit însoțiți de doamnele educatoare Sarca Laura și Țărău Camelia și au fost foarte încântați să vadă un număr atât de mare de cărți, să pună mâna pe ele și să le răsfoiască.
     Bibliotecara Anca Marilena i-a așteptat cu planșe de desenat pe care le-a oferit copiilor și le-a citit o poveste dintr-o carte cu multe imagini. Copiii s-au simțit foarte bine și au promis că vor veni și cu părinții lor la bibliotecă.
    „ Săptămâna altfel” a fost interesantă .
             „ La cât mai multe astfel de săptămâni!”
Tinca, 08.04.2013                                  Anca Marilena.           

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării