17 aprilie 2013

SIMPOZIONUL NAŢIONAL Oradea - centru cultural şi spiritual european. Cultură şi civilizaţie, ediţia a IV-a, cu tema ,,Oamenii de lângă noi”



INSPECTORATUL  ŞCOLAR AL JUDEŢULUI BIHOR
BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ,,GHEORGHE ŞINCAI”, ORADEA
LICEUL TEORETIC ,,AUREL LAZĂR”, ORADEA


Organizează în data de  9 – 10 mai  2013  la LICEUL TEORETIC ,,AUREL LAZĂR”, ORADEA

SIMPOZIONUL  NAŢIONAL
Oradea - centru cultural şi spiritual european. Cultură şi civilizaţie,
ediţia a IV-a, cu tema ,,Oamenii de lângă noi”


Secţiune  pentru profesori :  referate,  prezentări ppt, lucrări metodico- ştiinţifice.

Secţiuni pentru elevi : referate,  prezentări ppt

 
REGUMANENTUL CONCURSULUI
1. INSCRIEREA  PARTICIPANŢILOR : se face până la data de  6 mai 2013, prin completarea fişei  de înscriere anexată şi expedierea ei şi a acordului de parteneriat pe e-mail, la adresele coordonatorilor proiectului.
2. DEPUNEREA LUCRĂRILOR : până  la data de  7 mai 2013, în format electronic.
3.REDACTAREA LUCRĂRILOR:
ü  Toate lucrările trimise vor fi tehnoredactate pe calculator, cu următoarele caracteristici: -Format pagina A4; -Textul va fi tehnoredactat cu diacriticile limbii române (ă, î, â, ţ, ş); -Font Times New Roman, mărime font 14, spaţiere la un rând, cu margini egale de 20mm. la un rând se menţioneazǎ numele şi prenumele elevului, clasa, şcoala, judeţul, cadrul didactic îndrumător,  la un rând după autor se scrie conţinutul lucrării cu font TNR 12, aliniere stânga-dreapta (justified). Bibliografia se va consemna la sfârşit, în ordinea alfabetică a autorilor.
ü  Pentru secţiunea profesori, lucrarea propriu-zisă se va face pe format A4,  cu margini egale de 20 mm, caractere româneşti (Times New Roman 12), iar spaţiul dintre rânduri de 1,5;  titlul va fi scris cu majuscule (Times New Roman 14 Bold), centrat, iar autorul şi instituţia se vor scrie pe prima pagină (pagină copertă: Times New Roman 16);  lucrările vor fi redactate în Microsoft Word (cu extensia doc.), cu diacritice;  numărul de pagini al unei lucrări va fi cuprins între 3 şi 5;
Notă: Comisia are dreptul să anuleze orice traducere prelucrată prin diverse surse şi care nu dovedeşte aportul personal al elevului. Lucrările vor fi publicate în format electronic pe CD cu ISSN.
4. EVALUAREA  :
Jurizarea se va face de către specialişti ai instituţiilor implicate în proiect. Se vor acorda premii şi menţiuni pentru fiecare categorie de vârstă şi diplome de participare tuturor participanţilor. Pe diplome se va preciza şi numele cadrului didactic îndrumător.

DATELE DE CONTACT ALE COORDONATORULUI PROIECTULUI
                Prof. Ghiurcuţa Livia , adresă e-mail: livia_ghiurcuta@yahoo.com,  telefon 0743 527134
Prof. Fetea Violeta, adresă e-mail: violetafetea@yahoo.com

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării