25 iunie 2014

Fundatia Culturală de pe langă Biblioteca ”Gheorghe Sincai”: "Împreună în lumea basmelor"- Lecturi de vara la B...

Fundatia Culturală de pe langă Biblioteca ”Gheorghe Sincai”: "Împreună în lumea basmelor"- Lecturi de vara la B...: Aristan Marinela , bibliotecara la Biblioteca Madaras, iși asteptă  cititorii sa intre ”Împreună în lumea basmelor ”




”În această vară îmi aștept cititorii să facem o călătorie în lumea basmelor, o lume unde domină frumosul, binele, înțelepciunea, încrederea și speranța.
Scopul activității: - stimularea interesului pentru lectura individuală și colectivă în vederea dezvoltării și activizării vocabularului și a dobândirii unor tehnici de muncă intelectuală.
Activități: - lectură individuală și colectivă; citire pe roluri; jocuri cognitiv-distractive cum ar fi Ghiciți personajul, Numiți povestea, Numiți autorul ș.a.; rezolvarea unor fișe, a unor rebusuri; premierea participanților.
Activitățile se vor desfășura în lunile iulie și august.
Premierea se va face cu cărțile primite de la Fundația Culturală de pe lângă Biblioteca "Gheorghe Șincai" Oradea prin proiectul Lecturi de vară.”


http://bibliotecacomunalamadaras.blogspot.ro/2014/06/impreuna-in-lumea-basmelor.html

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării