19 iunie 2014

Fundatia Culturală de pe langă Biblioteca ”Gheorghe Sincai”: Lecturi de vara - Biblioteca de Vacanta la Stei

Fundatia Culturală de pe langă Biblioteca ”Gheorghe Sincai”: Lecturi de vara - Biblioteca de Vacanta la Stei: Biblioteca Publică din Stei va invita sa va petreceti lunile de vară  in  salile racoroase , alaturi de carti, in proiectul Biblioteca de vacanta.


Activități: Întruniri tematice, lectură individuală și colectivă, citirea cu intonație, recitări, educație literară și artistică, educație pentru sănătate, lecții de educație civică și preventivă, realizarea de desene cu imagini din lecturile citite și organizarea unor expoziții în incinta bibliotecii, realizarea unor scenete sau teatru de „păpuși” desenate de micii utilizatori și acordarea unor premii constând în publicații literare, pentru cel mai fidel utilizator de vacanță.
v 1.07-31.07.2014- Lectură colectivă și analizarea textelor citite(caracterizarea personajelor pozitive și negative, posibilități de reinventare a poveștilor citite, pentru ca toate personajele noastre să devină pozitive, transpunerea lor în viața cotidiană).
v 4.08-22.08.2014- Realizarea unei scenete care să cuprindă personajele analizate mai sus, cu păpuși și decoruri desenate de copii în cadrul „Atelierelor Artistice” din incinta bibliotecii.
v 29.08.2014- Organizarea unei mici festivități de premiere a tuturor participanților la Proiectul „Biblioteca de Vacanță”.


Bibliotecar Marina Petrila

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării