10 noiembrie 2016

„Revoluţia sexuală şi familia.Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”


 


Acţiunea Catolică din România organizează în zilele de 7 – 8 – 9 noiembrie 2016, la Cluj-Napoca, Oradea şi Iaşi – o serie de conferinţe și dezbateri cu tema „Revoluţia sexuală şi familia. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”.

In Oradea evenimentul a avut  loc  marți 8  noiembrie  de la ora 17:00, în sala mare a Primăriei Oradea
Conferința a fost susținută de doamna Gabriele Kuby – renumit sociolog, autor şi expert în studiul teoriei gender la nivel internaţional.
Gabriele Kuby s-a născut în 1944 la Konstanz în Germania, a studiat sociologia la Berlin, respectiv Konstanz şi este mamă a trei copii. Prin activitatea sa publicistică şi prin conferinţele pe care le ţine în întreaga lume, atrage atenția asupra impasurilor în care se află societatea modernă şi arată că ieşirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creştine.

Doamna Gabriele Kuby a vorbit   despre fundamentele şi efectele ideologiei „Gender Mainstreaming” într-o manieră clară şi inteligibilă, precum şi despre cum se aplică teoria gender într-un mod tacit şi disimulat. De asemenea a mai vorbit  despre modificările grave, care sunt de aşteptat pentru societate și mai ales pentru copii şi familii, în urma implementării acestei ideologii.

 În cadrul  evenimentului dl. Ioan Moldovan, redactor-şef al revistei „Familia”. a  volumul „Revoluţia sexuală globală: distrugerea libertăţii în numele libertăţii”, apărut la Editura Sapientia în limba română.

Mesajul fundamental al lucrării este apelul la „salvarea identităţii de gen ca bărbat sau femeie, a moralei, a familiei, a Bisericii şi a sfinţeniei vieţii”. Cartea se adresează tuturor, întrucât Revoluţia sexuală globală atinge în primul rând fiecare categorie de persoane, bărbaţi şi femei, tineri şi bătrâni, dar, în aceeaşi măsură, atinge însăşi existenţa noastră şi viitorul societăţii.

Organizatorii locali ai evenimentului au fost : Episcopia Greco-Catolică de Oradea, Asociaţia Tineretului Român Unit Oradea, Asociaţia Generală a Românilor Uniţi Oradea, Seminarul Teologic Greco-Catolic „Sfinţii Trei Ierarhi” Oradea, Primăria Municipiului Oradea şi Uniunea  Femeilor Bihor.

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării