23 noiembrie 2016

"Ziua porţilor deschise" la Filiala Decebal



 Vineri, 18 noiembrie 2016, Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” a sărbătorit 105 ani de existenţă a bibliotecii publice în Oradea, lucru realizat prin manifestarea culturală, devenită deja tradiţională, numită „Ziua porţilor deschise”. Cu această ocazie, şi la filiala noastră, am organizat premierea cititorilor fideli, a copiilor care au participat la concursul de lectură din această vară şi a altor copii talentaţi ce vin des în Filiala „Decebal”. Unii copii au venit la această premiere, însoţiţi nu doar de părinţi, ci şi de învăţătoarea lor, de exemplu Tasyurek Denis. Alţi copii au venit singuri, cum vin de obicei după cărţi, şi nu doar după cele obligatorii, ce se pare că nu prea le plac, ci am putea spune că preferă cărţile de aventură, ştiinţifice, istorice.
        Dedesubt în câteva poze, puteţi observa câţiva dintre „premianţii” noştri, juniori, dar şi seniori.
        1. Cititori fideli:
Mocan Aurel şi nepoata lui
Serefenciar Maria










Scarlat Elena
Baboş Margareta







        




Cătană Catalin
Moraru Angela









2. Copii participanţi la concursul de lectură: 

Tasyurek Denis
Gîngă Ioana









3. Unul din copii talentaţi, remarcaţi de filiala noastră e Rareş Bejuşcă, ce ne-a donat, pentru a fi expuse, o parte din sculpturile sale „mignione”, vizibile în pozele de mai jos.


  










  
  














Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării