24 noiembrie 2017

Clubul de poezie - întâlnire specială

Clubul de poezie a deschis suita de evenimente care s-a desfășurat la filiala ”Dacia”cu ocazia Zilei Porților Deschise la Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai”. Au participat membrii fideli ai clubului, cei care de-a lungul timpului au venit la întâlnirile noastre plini de emoție și bucurie.

D-na Săteanu ne-a vorbit puțin despre campania împotriva violenței care este în plină desfășurare. 
D-l Petru Popița ne-a recitat câteva dintre poeziile sale. 

Am profitat de prezența colegelor noastre bibliotecare din județ pentru a discuta despre modul în care se organizează evenimentele la filiale, respectiv, la bibliotecile unde acestea își desfășoară activitatea. Sperăm să putem colabora și să organizăm activități comune, pentru că ne-am convins că unde-s mulți, puterea, într-adevăr, crește. Iar nouă nu ne-a rămas decât un pas foarte mic: de la vorbe, la fapte.

La final, cei prezenți au primit din partea filialei noastre câte o diplomă și o carte. 
Unele dintre doamne au rămas cu noi pe toată durata zilei pentru a „observa” comportamentul tinerilor în bibliotecă și a discuta despre nevoile lor (literare, desigur).

Le mulțumim și le asigurăm de prețuirea pe care le-o purtăm pentru fidelitate și prietenie.





Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării