2 octombrie 2020

Cetatea virtuală a Cavalerilor de Clio



Asociaţia Naţională a Cavalerilor de CLIO este o asociaţie liberă a persoanelor fizice şi a persoanelor juridice care militează pentru cunoaşterea, popularizarea şi cultivarea tradiţiilor culturale şi istorice ale poporului român.

Obiectivul principal al Asociaţiei Naţionale a Cavalerilor de CLIO este de a face cunoscute – prin scrieri, comunicări şi simboluri – valorile materiale, morale şi spirituale ale istoriei românilor, ca parte integrantă a istoriei universale.

 
Atestată juridic din 2008, Asociaţia Naţională a Cavalerilor de CLIO  a desfăsurat pe parcursul anilor nenumărate evenimente culturale .

Ultima inițiativă este apariția siteului Biblioteca Bravului Cavaler care va invită in mod virtual sa fiți alături de toate inițiativele culturale ale Asociației.


Puteți vizita online, Cetatea Cavalerilor, Librăria Cavalerilor, Biblioteca, salonul, bazarul, sau vă puteți înscrie la evenimentele online .




Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării