28 ianuarie 2021

Întâlnirea anuală CODE Kids

În zilele de  27-28 ianuarie 2021 , în intervalul 13.00-16.00, are loc  întâlnirea anuală CODE Kids care se   desfășoara pe platforma HOPIN.  ( link https://hopin.com/events/intalnire-anuala-code-kids)

 Subiectele   care se  discută în  această întâlnire sunt:

  • Evaluarea activităților din anul 2020
  • Schimbările din cadrul programului CODE Kids
  • Planul de activități pentru anul 2021
Evenimentul ni-l dorim ca pe un moment de celebrare a ceea ce am realizat împreună în 2020 și de aceea ne dorim să vă avem alături și să construim pe experiența acumulată planul pentru acest an, care se anunță la fel de dificil ca anul anterior.

La acest eveniment am invitat   directorii și coordonatorii județeni  din Bibliotecile Județene. Vom organiza sesiuni paralele pe teme diferite, astfel încât planul de lucru să fie unul cuprinzător. Voi reveni cu o agendă detaliată la finele acestei săptămâni. De asemenea la eveniment invităm și bibliotecarii și partenerii care au avut activități în trecut și se gândesc să redeschidă clubul anul acesta.

Organizatorii 




Concluzii trase de Ovidiu Ana- programul început  în 2017,  a crescut  
  intr-un program care s-a dezvoltat  cu ajutorul  partenerilor  care au venit din multe arii de expertiză. Vom duce proiectul la un nivel național, pe încă trei ani! 
Cat mai multi copii din mediul rural sa aibă acces la tehnologie.







Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării