13 februarie 2024

Inima străinului - carte online

 

Profil de autor

Eugen Oniscu s-a  născut în 10 august 1972 în Tulcea. Este  scriitor de proză, în special de nuvele-povestiri și eseuri.  Din copilărie a fost pasionat de lecturi, iar în adolescență  a început să.   Trăiește de aproape douăzeci de ani în diaspora. A  locuit treisprezece ani în Spania, iar acum locuiește la Berlin în Germania, unde lucrează  și scrie în timpul liber. Publică în revistele: „Armonii Culturale”, „Boema”, pe site-ul „Resurse Creștine” ș.a. 
În anul 2020 editura „Armonii Culturale”  a publicat o carte de nuvele-povestiri intitulată: „Mesagerul”, iar în aprilie 2021 la Editura „Epubli” din Berlin a publicat o nuvelă în format electronic, în limba germană, intitulată: „Über die Enttäuschungen des Lebens” (Mai presus de dezamăgirile vieții). 
A participat cu o povestire în cadrul antologiei literare: „Primăvara se numără prozele” organizată de: Editura „Inspirescu” din Pitești în anul 2021, și la proiectul literar „Milenarium” organizat de: Editura „Armonii Culturale”. 
În anul 2023 a publicat  la LED Force din Iași,  prima  carte în format electronic: Puterea celor slabi.





                 


"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării