16 februarie 2024

Ziua Națională a Lecturii în biblioteci din Bihor

Ziua Națională a Lecturii se sărbătorește în fiecare an pe data de 15 februarie, începând din anul 2022, când, s-a promulgat legea care stabilește faptul că bibliotecile și instituțiile publice, care au responsabilități în domeniile Educație și Cultură, trebuie să ofere sprijin și asistență de specialitate în această zi.

Ziua Națională a Lecturii sărbătorită la bibliotecă, locul unde păstrăm toate cărțile devenirii noastre : de la copilăria lipsită de griji, la adolescența tumultuoasă și ajungând la înțelepciunea senină a Vieții.
,,Cărtile sunt multe lucruri : cântece de leagăn pentru cei obosiți, balsam pentru cei răniți, armură pentru cei speriați... adăpost pentru cei care au nevoie de o casă."

La Astileu

La Alesd 




La Buduresa





Citim astăzi, împreună cu copii care au cursuri de după amiză, povestea celor două fete de împărat, Zorica și Negura care fac tot posibilul pentru a salva regatul de blestemul care s-a abatut asupra lui.



La Santandrei



La Salonta 



Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării